Λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal με τον Πόνσε - Αγώνας δρόμου για να είναι το Σάββατο στην Αθήνα
i

© Intime

Λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal με τον Πόνσε - Αγώνας δρόμου για να είναι το Σάββατο στην Αθήνα

Κώστας Τσίλης 17:56 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 04.08.2023

Οι τελευταίες λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πόνσε στην ΑΕΚ, με την Ένωση να «τρέχει» προκειμένου ο παίκτης να είναι το Σάββατο στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της με τον Εζεκιέλ Πόνσε, τον οποίο θέλει να φέρει στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό που απομένει για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως όλα δείχνουν, όλα θα ολοκληρωθούν απόψε και αυτό είναι κάτι που επιθυμεί οπωσδήποτε η Ένωση, η οποία ψάχνει τρόπο να τελειώσει τη μεταγραφή άμεσα. Σκοπός των «κιτρινόμαυρων» είναι ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται το Σάββατο στην Ελλάδα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα σύντομα. 

Με Πόνσε κόντρα στην Ντινάμο η ΑΕΚ

Ο Πόνσε θα φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, ως ελεύθερος, ενώ το συμβόλαιο του πιθανότατα θα είναι τριετές. Όταν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός, που πέρυσι πέτυχε 6 γκολ σε 36 ματς με την Έλτσε, θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει άμεσα.

Πόνσε: Το «τανκ» που ταιριάζει «γάντι» στο πλάνο του Αλμέιδα και η επιστροφή σε μια αναβαθμισμένη ΑΕΚ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:56 - 04.08.2023

Πόνσε: Το «τανκ» που ταιριάζει «γάντι» στο πλάνο του Αλμέιδα και η επιστροφή σε μια αναβαθμισμένη ΑΕΚ (vids)

Ο Εσέκιελ Πόνσε προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» κι ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μια ΑΕΚ διαφορετική από εκείνη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και να συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα, του οποίου του πλάνο ταιριάζει απόλυτα στον Αργεντινό επιθετικό.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη, γι' αυτό και η ΑΕΚ θα δηλώσει τον Αργεντινό φορ στη λίστα που κατέθεσε στην UEFA για τους αγώνες με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν παίκτες ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους αρκεί όταν έρθει η ώρα των αγώνων να τους έχουν αποκτήσει.