Η Φένλο ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κοσίδη από την ΑΕΚ με συρτάκι, τζατζίκι, γιαούρτι και ούζο! (vid)

Η Φένλο ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κοσίδη από την ΑΕΚ με συρτάκι, τζατζίκι, γιαούρτι και ούζο! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:40 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 03.08.2023

Η Φένλο πήρε δανεικό τον Μιχάλη Κοσίδη από την ΑΕΚ και τον ανακοίνωσε με συρτάκι. Η απάντηση του Έλληνα φορ για το ούζο…

Παίκτης της Φένλο είναι ο Μιχάλης Κοσίδης.

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ παραχωρήθηκε στην ολλανδική ομάδα δανεικός, χωρίς οψιόν αγοράς. Στον ίδιο σύλλογο θυμίζουμε ότι είχε παραχωρηθεί δανεικός και ο Γιώργος Γιακουμάκης και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Εκπληκτικό, ωστόσο, είναι το βίντεο της παρουσίασης του Κοσίδη. Η διοίκηση τον καλωσόρισε με συρτάκι, ελληνικό γιαούρτι και τζατζίκι με το όνομά του, αλλά και ούζο. Όταν, όμως, ο Κοσίδης είδε το ούζο, το απομάκρυνε και είπε: «Όχι. Όχι αλκοόλ».

Στην ανακοίνωση της Φένλο για τον φορ της Ένωσης αναφέρεται: «Η Φένλο προσλαμβάνει για μία σεζόν τον επιθετικό Κοσίδη από την ΑΕΚ Αθηνών. Ο Μιχάλης Κοσίδης είναι ο νέος επιθετικός της Φένλο. Ο Έλληνας έρχεται δανεικός από την ΑΕΚ για μία σεζόν χωρίς οψιόν αγοράς.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Κοσίδης αγωνίζεται στους νέους της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2017, κάνοντας το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2021. Ο μόλις 21 ετών επιθετικός ήρθε έχοντας συνολικά 15 επίσημους αγώνες και ένα γκολ στην κύρια ομάδα. Επιπλέον, σκόραρε οκτώ φορές σε 31 αγώνες για τη δεύτερη ομάδα της πρωταθλήτριας Ελλάδας κι έχει έξι διεθνείς αγώνες και δύο γκολ για την Ελλάδα U21.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία

Μετά από έξι σεζόν στην ΑΕΚ, ο Κοσίδης είναι για πρώτη φορά δανεικός και ο επιθετικός είναι χαρούμενος που μπορεί να παίξει στη Φένλο τη φετινή σεζόν. “Ήθελα να έρθω εδώ, γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει”, είπε ο Κοσίδης.

Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε

Με την έλευση του Κοσίδη, η Φένλο έχει τον επιθυμητό επιθετικό, προς ικανοποίηση του προσωρινού τεχνικού διευθυντή Μαρκ φαν Χίντουμ: “Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει ύψος και είναι δυνατός στον αέρα. Μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς κι επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν”.

Η Φένλο καλωσορίζει τον Μιχάλη και του εύχεται κάθε επιτυχία στο De Koel!».

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο: