«Σκριν» της κροατικής Ομοσπονδίας στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ξεκούραστη στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβα (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

i

GNK Dinamo Zagreb

«Σκριν» της κροατικής Ομοσπονδίας στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ξεκούραστη στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβα (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:45 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 03.08.2023

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα υποδεχθεί ξεκούραστη την ΑΕΚ, αφού το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβα στις 12/8 αναβλήθηκε.

Σημαντικά νέα για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και παράλληλα για την ΑΕΚ, καθώς το ντέρμπι της με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, που κανονικά θα γινόταν το Σάββατο 12/8 θα αναβληθεί, προκειμένου οι πρωταθλητές Κροατίας να είναι ξεκούραστοι για τον επαναληπτικό με την «Ένωση».

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League έλαβε χαρμόσυνα νέα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς το αίτημά της για αναβολή του ντέρμπι με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αναβλήθηκε για μελλοντική ημερομηνία. Οι Κροάτες κανονικά θα έπαιζαν στις 12/8 με την Λοκομοτίβα και κατά συνέπεια ανάμεσα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τα οποία θα γίνουν στις 8 Αυγούστου στην «Opap Arena» και στις 15 του ίδιου μήνα στο «Μάκσιμιρ» στο Ζάγκρεμπ.

Θυμίζουμε ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Αστάνα στον 2ο προκριματικό με συνολικό σκορ 6-0, έχοντας νικήσει από το πρώτο παιχνίδι με 4-0. Σίγουρα όμως ξέρουν ότι με την ΑΕΚ το έργο τους δεν θα είναι το ίδιο εύκολο και γι' αυτό προνοήσαν να αποφύγουν μια έξτρα ταλαιπωρία.

Δεν είναι πάντως όλα ρόδινα στο στρατόπεδο της Ντιναμό, καθώς ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις παίκτες της είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Πρόκειται για τους Γιόσιπ Σούταλο, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς και Λούκα Ιβάνουσετς. Ο πρώτος έχει ακουστεί έντονα για Φιορεντίνα και για Άγιαξ, με την ομάδα από το Άμστερνταμ αυτή τη στιγμή να φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της, Σβεν Μίσλιντατ βρισκόταν στο Ζάγκρεμπ για να «κλείσει» η συμφωνία.

Ένας λιγότερος κόντρα στην ΑΕΚ: Η Φιορεντίνα έκανε πρόταση για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:50 - 26.07.2023

Ένας λιγότερος κόντρα στην ΑΕΚ: Η Φιορεντίνα έκανε πρόταση για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Για τον Γιοσίπ Σούταλο, βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεπ, πιθανότερης αντιπάλου της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε πρόταση η Φιορεντίνα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Εις ότι αφορά τους Λιβάκοβιτς και Ιβάνουσετς τα ονόματά τους παίζουν πολύ για την Σεβίλλη και τη Φέγενορντ αντίστοιχα. Ο Λιβάκοβιτς που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον επίσης καθοριστικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ Γιασίν Μπόνο. Η Ντιναμό σίγουρα θα προσπαθήσει να μην χάσει κάποιο βασικό γρανάζι της πριν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλά το κατά πόσο είναι στο χέρι της μένει να φανεί