Η UEFA ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες από τις ευρωπαϊκές μάχες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Η UEFA ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες από τις ευρωπαϊκές μάχες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Κώστας Τόπας 11:39 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 03.08.2023

Η UEFA ανακοίνωσε αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Την ερχόμενη Τρίτη (08/08) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Opap Arena» με την ώρα έναρξης να τοποθετείται στις 21:45, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η UEFA. Μάλιστα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστή την ακριβή ώρα και του επαναληπτικού, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Κροατία. Ο αγώνας θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (15/08) και θα ξεκινήσει στις 21:00.

Η Ένωση γνωρίζει τις υποψήφιες ομάδες για την κλήρωση των Play Off του Champions League. Μάλιστα, στην κλήρωση της Δευτέρας (07/08) οι «κιτρινόμαυροι» θα λογίζονται ως ισχυροί και θα κληρωθούν με ένα ζευγάρι από τα λεγόμενα «ανίσχυρα». Οι ανίσχυροι είναι ο νικητής του Σλόβαν - Μακάμπι Χάιφα, ο νικητής του Ράκοβ - Άρης Λεμεσού, ο νικητής του Κλάκσβικ - Μόλντε ή η Άντβερπ.

Τα πιθανά ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο υποψήφιος αντίπαλος της ΑΕΚ είναι τα εξής:

  • Ράκοφ (Πολωνία) – Άρης Λεμεσού (Κύπρος)
  • Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
  • Κλάκσβικ (Ν.Φερόε) – Μόλντε (Νορβηγία)
  • Άντβερπ (Βέλγιο)

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (09/08) στις 21:00 την Μαρσέιγ και ο επαναληπτικός στη Μασσαλία θα λάβει χώρα στις 22:00.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατορθώσει να περάσει και τους Μασσαλούς, τότε ο αντίπαλός του στα play off της διοργάνωσης θα προκύψει από τα ζευγάρια Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα και Ρέιντζερς – Σερβέτ. H κλήρωση για τα play off θα λάβει χώρα την Δευτέρα (7/8) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν.