Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!

Sportal newsroom 09:28 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 03.08.2023

Στο ΟΑΚΑ θα δώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα η UEFA ενημέρωσε επίσημα για απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών τόσο στη Λεωφόρο όσο και στη Γαλλία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά το 3-1 απέναντι στην Ντνίπρο-1 στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και το 2-2 στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» σφράγισαν και τυπικά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, εφόσον αποκλειστεί είτε από τη Μαρσέιγ, είτε στα Play Offs της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη. Η UEFA ενημέρωσε επίσημα για απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών τόσο στη Λεωφόρο όσο και στη Γαλλία.

Αυτό το επίτευγμα αναμένεται να συνδυαστεί και με μία... μετακόμιση, αφού οι «πράσινοι» πρόκειται να αποκτήσουν νέα έδρα και συγκεκριμένα το ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων. Συγκεκριμένα, το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια επιπέδου Champions League, αφού δεν πληροί τα κριτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της πριν τον Παναθηναϊκό - Πλήγμα με Εντιαγέ, αμφίβολος για Λεωφόρο!
CHAMPIONS LEAGUE

23:46 - 02.08.2023

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της πριν τον Παναθηναϊκό - Πλήγμα με Εντιαγέ, αμφίβολος για Λεωφόρο!

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε 2-1 στο Βελοντρόμ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην πρόβα τζενεράλε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Βγήκε με πρόβλημα στη γάμπα ο Εντιαγέ.

 Η UEFA απαιτεί γήπεδο τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και η έδρα του Παναθηναϊκού είναι τριών κι έτσι η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ είναι επίσημη.