Ο Βίντα κλήθηκε στην εθνική Κροατίας για τα προκριματικά του Οκτωβρίου

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Ο Βίντα κλήθηκε στην εθνική Κροατίας για τα προκριματικά του Οκτωβρίου

Sportal newsroom 13:57 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 25.09.2023

Ο Ντομαγκόι Βίντα συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ζλάτκο Ντάλιτς για τις προσεχείς υποχρεώσεις της εθνικής Κροατίας στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο έμπειρος κεντρικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα συμπεριλήφθηκε στη λίστα για τους αγώνες της Κροατίας, με την Τουρκία στο Όσιγεκ (12/10) και την Ουαλία στο Κάρντιφ (15/10).

Η εθνική ομάδα του Βίντα, απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή του ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, ενώ 10 πόντους αλλά μετά από πέντε αναμετρήσεις έχει η Τουρκία, με τις Αρμενία και Ουαλία να ακολουθούν έχοντας από 7 βαθμούς σε πέντε αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, είχε χτυπήσει στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν βρίσκεται στα πλάνα για το ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό (25/09, 21:00) στη Λεωφόρο

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο, Ζίνι.