Οπαδοί της Μαρσέιγ περίμεναν στο αεροδρόμιο έως τα ξημερώματα τους παίκτες για να τους εμψυχώσουν (vid)

Μαρσέιγ

i

PrtScr

Οπαδοί της Μαρσέιγ περίμεναν στο αεροδρόμιο έως τα ξημερώματα τους παίκτες για να τους εμψυχώσουν (vid)

Κώστας Τόπας 12:40 - 25.09.2023

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας τους, μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές των Μασσαλών, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Παρά την βαριά ήττα που δέχθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0 αλλά και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των αποδυτηρίων της, η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Μαρσέιγ έλαβε θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της. 

Συγκεκριμένα, η οι παίκτες της γαλλικής ομάδας έγιναν δεκτοί από περίπου είκοσι οπαδούς όταν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μαρινιάν, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/09). Η ατμόσφαιρα ήταν ήρεμη, με τους φίλους των Μασσαλών μάλιστα να προσπαθούν να ενθαρρύνουν την ποδοσφαιριστές, σε ένα πλαίσιο που παραμένει εύθραυστο μετά τα όσα έχουν προηγηθεί.

«Πάμπλο, σε αγαπάμε!»

Μερικοί οπαδοί συνόδευσαν τους παίκτες έως το λεωφορείο της ομάδας φωνάζοντας ενθαρρυντικά συνθήματα. Ο Πάμπλο Λονγκόρια, ο πρόεδρος της Μασσαλίας εξουθενωμένος από αυτές τις τελευταίες μέρες, έλαβε νέες αποδείξεις αγάπης. «Πάμπλο, σε αγαπάμε!», «Πάμπλο, δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα τα πάμε καλύτερα». Η εισαγγελία της Μασσαλίας πάντως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/9) ότι άνοιξε έρευνα για τις απειλές που κατήγγειλε ο Λονγκόρια ότι δέχτηκε από υποστηρικτές της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

«Υποστηρίζουμε τους παίκτες όταν κερδίζουν αλλά και όταν χάνουν, ήταν σημαντικό που ήμουν εκεί ακόμα κι αν αυτό που είδαμε απόψε δεν μας έπεισε σαφώς», εξήγησε ένας νεαρός οπαδός της Μαρσέιγ.