Στην τελευταία προπόνηση πριν από την Ντιναμό ο Μελισσανίδης

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Στην τελευταία προπόνηση πριν από την Ντιναμό ο Μελισσανίδης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:24 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 07.08.2023

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τη μεγάλη μάχη με την Ντιναμό, με σκοπό να «ντοπάρει» τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.

Λίγες ώρες πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ στο Champions League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα κινείται σε ρυθμούς... Ντιναμό, καθώς αύριο θα υποδεχτεί τους Κροάτες στην κατάμεστη Opap Arena (8/8, 21:45) για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου.

Η προετοιμασία της Ένωσης για αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα (7/8) υπό το βλέμμα του ισχυρού άνδρα της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα, σε μία προσπάθεια να ντοπάρει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές.

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε τις σκέψεις του. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τους στόχους της φετινής σεζόν αλλά και για την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα.

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Η ιστορία της περσινής χρονιάς τελείωσε με το Κύπελλο. Πλέον από την πρώτη μέρα συγκεντρωθήκαμε σε αυτό που θα ξεκινήσει από αύριο. Είναι ένα νέο όνειρο για το κλαμπ, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αυτό που επιθυμούμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον Ντομαγκόι Βίντα: «Το βλέπουμε αυτό. Είναι πιθανό να τον έχουμε για το δεύτερο παιχνίδι. Περιμένουμε να υπολογίζουμε τον παίκτη για το δεύτερο παιχνίδι».

Για τη συμβολή του στην επιτυχία της ΑΕΚ: «Εγώ γενικά μιλάω δύσκολα για τον εαυτό μου. Από την πρώτη μέρα που παίζω ποδόσφαιρο, πίστευα στην ομαδική δουλειά. Πιστεύω στο γκρουπ που προπονώ, μου δίνει ευτυχία. Η επιτυχία μιας ομάδας ξεκινάει από τον φροντιστή και τον οδηγό, μέχρι τους παίκτες που έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία».

Για το γεγονός πως το πρώτο ματς είναι στην Opap Arena: «Μια πρόκριση εξαρτάται από δύο παιχνίδια, οπότε δεν μπορώ να βρω κάποιο πλεονέκτημα. Εμείς πάντα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια, με δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι τη νίκη».

Για το σημείο κλειδί στο αυριανό ματς: «Εγώ πιστεύω στη δουλειά. Εμείς έχουμε αρκετό χρονικό διάστημα που ετοιμαζόμαστε γι' αυτό. Το κλειδί είναι ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στον αντίπαλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ένωσης.