Ευχάριστα νέα για ΑΕΚ από... Λανς - Πρόταση για Μπατσουαγί!

Μπατσουαγί

i

© Intime

Ευχάριστα νέα για ΑΕΚ από... Λανς - Πρόταση για Μπατσουαγί!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:41 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 07.08.2023

Η Λανς κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Μπατσουαγί κι όπως φαίνεται έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση Λιβάι Γκαρσία.

Ένα από τα «hot name» αυτής της μεταγραφικής περιόδου, είναι δίχως αμφιβολία ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί διακαή πόθο της Λανς, όμως οι συνεχόμενες προσπάθειες των Γάλλων για την αγορά του δεν έπιασαν... τόπο. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Λανς πραγματοποίησε απανωτές κρούσεις στην ελληνική ομάδα, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση αποτέλεσαν το «αγκάθι».

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, ο γαλλικός σύλλογος φαίνεται να... παράτησε την υπόθεση Γκαρσία και να έστρεψε την προσοχή του αλλού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο της Τουρκίας, η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λανς για τη μεταγραφή του Μπατσουαγί. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Φενέρ δέχτηκε επίσημη πρόταση 10 εκατ. ευρώ, με το deal να είναι προ των πυλών. 

Το συμβόλαιο του Μίτσι Μπατσουαγί με την ομάδα της γειτονικής χώρας λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τον Βέλγο επιθετικό να έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 22 γκολ σε 34 συμμετοχές.

Όπως είναι λογικό, μία τέτοια εξέλιξη θα φέρει χαμόγελα στο «στρατόπεδο» της Ένωσης, η οποία δεν θέλει να χάσει το αστέρι της ειδικότερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το ενδιαφέρον της Λανς και η... απάντηση της ΑΕΚ

Με το έντονο ενδιαφέρον της Λανς για την απόκτηση του Γκαρσία να κυριαρχεί στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλησε να δώσει ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του επιθετικού από το Τρινιντάντ - Τομπάγκο έως το 2028.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28. Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ. 

Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στην σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League - Θα δώσω τα πάντα αύριο»
CHAMPIONS LEAGUE

17:49 - 07.08.2023

Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στην σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League - Θα δώσω τα πάντα αύριο»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Στίβεν Τσούμπερ υποστήριξε ότι ανυπομονεί για το ματς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το δέος που προκαλεί ο ύμνος του Champions League.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 26χρονος επιθετικός από τον Τρινιντάντ-Τομπάγκο δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είναι μια καταπληκτική στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.