Το «let’s dance» του Πινέδα
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Το «let’s dance» του Πινέδα

Κώστας Τσίλης 12:21 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 27.02.2024

Το έβδομο γκολ του πέτυχε ο Πινέδα στην ΑΕΚ στο ματς απέναντι στον Άρη, το πανηγύρισε με διαφορετικό τρόπο και έστειλε το δικό του μήνυμα κλείνοντας τον Γενάρη με 4 γκολ και 2 ασίστ μέσα σ' έναν μήνα

Το γκολ του Ορμπελίν Πινέδα, ήταν «κερασάκι» στην... τούρτα νίκης και κορυφής της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως τα φώτα έπεσαν κυρίως πάνω στον Σέρχιο Αραούχο που όχι μόνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, αλλά και ήταν και δικό του περισσότερο από το μισό γκολ του Μεξικανού. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Πινέδα έφτασε τα επτά γκολ, το χάρηκε με την ψυχή του και μάλιστα πλέον με διαφορετικό πανηγυρισμό. 

Ο Μεξικανός εγκατέλειψε τις τούμπες και έχει καθιερώσει τον... χορό μέσα στο γήπεδο. Το έκανε μετά το γκολ που πέτυχε με τον Πανσερραϊκό. Το έκανε ξανά χθες απέναντι στον Άρη. Και το μήνυμα που έστειλε σήμερα στο instagram, ήταν «let’s dance», μαζί με το «πάμε ομάδα είμαστε σε καλό δρόμο».

Η ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο «θέλω», έδειξε έτοιμη για όλα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:48 - 29.01.2023

Η ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο «θέλω», έδειξε έτοιμη για όλα

Η ΑΕΚ που τα τελευταία χρόνια σ' όλα τα μεγάλα θέλω έκανε πίσω, τώρα δείχνει πως έχει και τη νοοτροπία και το υλικό και τον προπονητή και την ικανότητα και τον... αρχηγό για να τα διεκδικήσει όλα. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Πάντως είτε με τον χορό μέσα στο γήπεδο, είτε με τις τούμπες, ο Πινέδα απολαμβάνει με την ψυχή του όλο αυτό που ζει στην ΑΕΚ. Και αυτό φαίνεται και από την απόδοση του. Ο Μεξικανός έχει κάνει έναν τρομερό Γενάρη με τέσσερα γκολ και δυο ασίστ, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.