Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του

Πόνσε

i

Έκι Πόνσε/©intime

Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του

Κώστας Τσίλης 15:33 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 03.03.2024

Ετοιμάζεται ο Πόνσε να παίξει σήμερα σ' ένα γήπεδο, στο οποίο έκανε την πιο κακή του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ και η οποία όμως του άλλαξε όλα τα δεδομένα για την φετινή σεζόν

Ήταν 17 του περασμένου Γενάρη, όταν ο Έκι Πόνσε έμενε εκτός βασικής ενδεκάδας για την ρεβάνς του κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παρόλο που ο Λιβάι Γκαρσία απουσίαζε με τραυματισμό, ο Ματίας Αλμέιδα δεν επέλεξε τον Αργεντινό φορ για την κορυφή της επίθεσης. Καμπανάκι και μήνυμα ηχηρό. Ο Πόνσε μπήκε ως αλλαγή και έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμα και χαμένο πέναλτι είχε.

Όμως εκείνο το ματς, ήταν αυτό που γύρισε τον... διακόπτη της σεζόν για τον Αργεντινό φορ. Στο αμέσως επόμενο ματς πρωταθλήματος, που ήταν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Αλμέιδα ξεκινάει τον Πόνσε στην βασική ενδεκάδα και εκείνος κάνει χατ τρικ. Από τότε, δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να γράφει γκολ ο Αργεντινός φορ.

Σήμερα ο Πόνσε επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο, στο οποίο έκανε μεν πολύ κακή εμφάνιση, αλλά αυτή που του άλλαξε εντελώς την σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Και πλέον, σε σχέση με εκείνο το ματς του κυπέλλου, το οποίο έγινε πριν από περίπου 1,5 μήνα, ο Πόνσε έχει προσθέσει στην στατιστική του συνολικά εννέα γκολ. Εννέα γκολ, στα έξι ματς που έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στην προηγούμενη και στην σημερινή επίσκεψη του Αργεντινού φορ, στην έδρα του Άρη.