«Και η ΑΕΚ στο κόλπο για τον Γκαμπιαντίνι»

Μανόλο Γκαμπιαντίνι

i

© instagram/manologabbiadini

«Και η ΑΕΚ στο κόλπο για τον Γκαμπιαντίνι»

Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τρέχουν και στις προτεραιότητες φυσικά είναι η απόκτηση επιθετικού. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει ψηλά στη λίστα του τον 32χρονο Ιταλό φορ Μανόλο Γκαμπιαντίνι, αλλά στο κόλπο είναι και η Κάλιαρι.

Στα ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται: «Ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους για την Κάλιαρι θα μπορούσε να είναι και ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Τον επιθετικό αναζητούν δύο σύλλογοι: ο ΠΑΟΚ και η Κάλιαρι», ενώ στέλεχος της ομάδας της Σαρδηνίας, ο Ζατσαρόνι δήλωσε στο Cagliari.net:

«Υπάρχουν φήμες γύρω που οδηγούν στον Γκαμπιαντίνι. Θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα λύση. Ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία κι ο Ρανιέρι τον ξέρει καλά. Εξάλλου, σίγουρα δεν βλέπω τον Γκαμπιαντίνι στη Serie B. Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά την τελευταία σεζόν έμεινε σχεδόν άθικτος και συνολικά ήταν ένα από τα πιο θετικά στοιχεία στη σίγουρα όχι ευτυχισμένη χρονιά του Σαμπντόρια».

Ωστόσο, οι Ιταλοί έκαναν ακόμα πιο περίπλοκη τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού έβαλαν στο κόλπο και την ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα του το Sportal.it αναφέρεται στους επιθετικούς που κοιτάζει η Κάλιαρι, η οποία κατάφερε να επιστρέψει στη Serie A και τονίζει ότι ένας από αυτούς είναι ο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος όμως είναι και στο στόχαστρο της Ένωσης.

«Τον Γκαμπιαντίνι τον γνωρίζει καλά ο Ρανιέρι, αλλά τον έμπειρο σέντερ φορ ακολουθεί και η ΑΕΚ Αθηνών και σκέφτεται να δοκιμάσει σε νέο πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα. Μένει να φανεί, αν οι «κιτρινόμαυροι», που βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού, θα κοντραριστούν με τους Θεσσαλονικείς για τον έμπειρο φορ.

Πάντως, παίζει και το ενδεχόμενο ο Ιταλός δημοσιογράφος που έγραψε το ρεπορτάζ να μπέρδεψε τις ομάδες, καθώς έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και άλλες φορές στο παρελθόν.