Ο ΠΑΟΚ δείχνει τις προθέσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι

Ζοσέ Μπότο

i

©Intime

Ο ΠΑΟΚ δείχνει τις προθέσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι

Μάνος Τσαλγατίδης 12:31 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 19.06.2023

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ποιότητα-εμπειρία και προσωπικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς κατάλαβε πως αυτά τα στοιχεία του έλειψαν την περσινή σεζόν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει, προκειμένου να δυναμώσει ενόψει της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει, ωστόσο πλην του Μπράντον Τόμας ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ο Δικέφαλος θα έχει αρκετούς απόντες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουνίου. Κάποια συμβόλαια έχουν ολοκληρωθεί με τον Δικέφαλο να μην τα ανανεώνει, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί πως ενδιαφέρον τον Δικέφαλο, με το όνομα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι για τη θέση του επιθετικού να ξεχωρίζει. Φυσικά, υπάρχει και ο Εμπαγιέ Ντιάν, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, που ψάχνει εναγωνίως επιθετικό.

Επίσης υπάρχουν και τα ονόματα των Βίρτζιλ Μισιτζάν, και Πιόνε Σίστο για τη θέση του εξτρέμ, καθώς «καθαρό» εξτρεμ στο αριστερό άκρο είναι μόνο ο Τάισον.

Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να διαθέτουν πρόσωπα, που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί στην εν λόγω θέση, ανεβάζοντας το επίπεδό της. Ένα όνομα που απασχολεί έντονα, είναι αυτό του Ντάλμπερτ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ στο τέλος του μήνα και ο Δικέφαλος έχει ήδη κάνει τη κίνηση του.

Αυτό που γίνεται ευκόλως κατανοητό από τα παραπάνω ονόματα, που βρίσκονται στη μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου, είναι πως οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να προσθέσουν ποιοτικές «πινελιές» στο ρόστερ, κάτι που έλλειψε την προηγούμενη σεζόν.

Το περσινό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε κινήσεις περισσότερων νέων ποδοσφαιριστών, ωστόσο φέτος γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ περισσότεροι έμπειροι παίκτες.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω ονόματα βρίσκονται στην ηλικιακή κλίμακα 28-31 ετών, με τον Δικέφαλο να θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, ώστε να μην γίνουν τα λάθη των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων, προσθέτοντας περισσότερη εμπειρία στο ρόστερ.