Αποθέωσε τον Κωνσταντέλια ο Εμβιλά!

Γιάν Εμβιλά

i

© Intime

Αποθέωσε τον Κωνσταντέλια ο Εμβιλά!

Sportal newsroom 21:37 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 18.06.2023

Ο Γιαν Εμβιλά έσταξε... μέλι για τον Γιάννη Κωνσταντέλια μετά από ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από την Εθνική μας ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/6, 21:45) η Εθνική μας ομάδα θα φιλοξενηθεί από τη Γαλλία στο «Σταντ ντε Φρανς» για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024, σε μια «μάχη» για την πρωτιά του δεύτερου ομίλου.

Στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης, ένας Γάλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάν Εμβιλά για το ποιους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ξεχωρίζει και εκείνος αναφέρθηκε στους Βλαχοδήμο, Μπακασέτα, Μάνταλο και Κωνσταντέλια. Ειδικά για τον τελευταίο όμως μίλησε με πολύ καλά λόγια.

Συγκεκριμένα, ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ τον έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο: «Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο».

Για τους Πέτρο Μάνταλο και Τάσο Μπακασέτα: «Είναι πολύ καλοί στον χειρισμό της μπάλας αλλά έχουν και μεγάλη ακρίβεια στις πάσες τους».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Τρελάθηκα μαζί του. Είναι ένας μεσοεπιθετικός μόλις 20 ετών. Πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική τον Μάρτιο. Παίζει στον ΠΑΟΚ και με εντυπωσίασε. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός, αλλά έχει ταλέντο».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή ο Εμβιλά βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή στους «ερυθρόλευκους», καθώς λήγει το συμβόλαιο του το προσεχές καλακαίρι και μένει να φανεί αν θα ανανεώσει ή αν θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.