Το υπέροχο μήνυμα του μικρού Γιαννάκη: «Να σταματήσει η βία στα γήπεδα» (vid)
i

© Intime

Το υπέροχο μήνυμα του μικρού Γιαννάκη: «Να σταματήσει η βία στα γήπεδα» (vid)

Sportal newsroom 19:16 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 18.06.2023

Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, που έκλεψε την παράσταση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με την οπαδική βία.

Ένα από τα πιο όμορφα highlight της φετινής σεζόν ήταν όταν μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου και τη νίκη της ΑΕΚ ο μικρός ΑΜΕΑ φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού και φωτογραφήθηκε τόσο με τους παίκτες της ομάδας του όσο και με αυτούς της Ένωσης, οι οποίοι του προσέφεραν μοναδικές στιγμές.

Το πρωί της Κυριακής (18/6) ο μικρός Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στο Open μαζί με τον αδερφό του, Ευθύμη και αφού σχολίασε τη εμπειρία που έζησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στα όνειρα του και έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την οπαδική βία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Το χάρηκα πολύ, γιατί πήρα φωτογραφίες και φανέλες, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να γίνει πραγματικότητα. Σήκωσα το τρόπαιο τρεις φορές. Άκουσα κάποιον παίκτη της ΑΕΚ να λέει εσύ είσαι ο πρωταθλητής της ζωής. Αγαπημένος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, γίναμε και φίλοι στα social media, όνειρό μου να γνωριστούμε καλύτερα».

Για τα όνειρά του: «Όνειρό μου είναι να φωνάξουν οι φίλαθλοι στην Τούμπα το όνομά μου, να έχω ένα διαρκείας στην Τούμπα και να πάω όρθιος στο γήπεδο. Επίσης είναι ένα όνειρό και η γνωριμία μου με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Θα του ζητούσα προσβασιμότητα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ».

Για την οπαδική βία: «Όποια ομάδα και να είστε δε χρειάζεται να υπάρχει βία, χρειάζεται μόνο να υπάρχει ευγενής άμιλλα. Να σέβεται ο παίκτης τον συμπαίκτη, τον αντίπαλο και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Θέλω να πηγαίνουν όλοι οι γονείς τα παιδιά τους στο γήπεδο με ασφάλεια».