H Marca «στέλνει» Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

H Marca «στέλνει» Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 20:49 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 18.06.2023

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους»

Άμεσα θέλει να ολοκληρώσει το θέμα του προπονητή ο Ολυμπιακός, με τον Αντόνιο Κορδόν εδώ και ημέρες να ταξιδεύει στην Ισπανία, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχίζει να είναι το απόλυτο φαβορί, με τους Ισπανούς να πηγαίνουν πιο… κάτω.

Ειδικότερα, σε ένα ειδικό θέμα για τις μεταγραφές και τις φήμες των τελευταίων ωρών, η Marca στην ηλεκτρονική της έκδοση θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Για την ακρίβεια, αυτό που μετέφερε: «Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ανακοινωθεί άμεσα ως προπονητής του Ολυμπιακού . Ο Γαλικιανός προπονητής, ο οποίος εργάστηκε για τα τρία τέταρτα αυτής της σεζόν στην Εσπανιόλl, είναι αυτός που επέλεξε ο Αντόνιο Κορδόν. Θα υπογράψει μέχρι τα μέσα του 2025, με αποστολή να ανατρέψει την κακή πορεία της ομάδας του Πειραιά».

Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Ισπανών, που παρουσιάζουν πλέον δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός που θέλει να κλείσει το συντομότερο το θέμα, ως τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

Η νέα εκτίμηση που υπάρχει πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει τις επόμενες 48 ώρες να έχει φέρει τον επόμενο προπονητή του στη χώρα μας, ώστε να αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, της σεζόν 2023-24. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένας προπονητής που έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Αντόνιο Κορδόν. Από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, τον πιστεύει πολύ και φαίνεται έτσι πως στην τελική ευθεία είναι η συμφωνία με τον 42χρονο τεχνικό.

Είναι αυτονόητο πως της συμφωνίας με τον προπονητή, θα ακολουθήσουν κινήσεις με ποδοσφαιριστές καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να καλύψουν αρκετές θέσεις στο επόμενο διάστημα.