ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η πιο βαριά εγχώρια ήττα των «ερυθρόλευκων» από το 2014 και ο... Μίτσελ (vids)
i

ΑΕΚ-Ολυμπιακός/ ©Intime

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η πιο βαριά εγχώρια ήττα των «ερυθρόλευκων» από το 2014 και ο... Μίτσελ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:28 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 10.02.2023

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας και οι Πειραιώτες γνώρισαν την πιο βαριά ήττα τους εντός συνόρων σχεδόν εννιά χρόνια μετά.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην «ΟPAP Arena» το βράδυ της Πέμπτης (9/2) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χάρη στα δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία και το γκολ του Ντιαντιέ Σαμασέκου κατάφερε να επιβληθεί των «ερυθρόλευκων» με 3-0 και να πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης. 

Με αυτή την νίκη της η ΑΕΚ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πιο βαριά του ήττα εντός συνόρων σχεδόν εννιά χρόνια μετά. Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν με τόσο μεγάλο σκορ οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το 2014. 

Στις 2 Μαρτίου όταν και πάλι στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» καθόταν ο Μίτσελ (πρώτη του θητεία στον πειραϊκό σύλλογο) οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Coach vs Man Manager σημειώσατε… άσο!

Coach vs Man Manager σημειώσατε… άσο!

Στην ΟΠΑΠ Arena χθες επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά το αυτονόητο. Το ποδόσφαιρο έχει συγκεκριμένες αρχές. Έχει μία λογική, που όταν την «κοντράρεις» θα βρεθείς μπλεγμένος. Ο Ολυμπιακός σαν να τα έχει βάλει μαζί της από την αρχή της σεζόν...

Με τα γκολ των Πράνιτς, Μπεργκ και Αμπέντ οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί του «αιωνίου» τους αντίπαλου. Τέλος, για την ΑΕΚ η χθεσινή νίκη ήταν και η ευρύτερη εδώ και 15 χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» είχε επικρατήσει με 4-0 του 2008, με τα γκολ των Μπλάνκο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλου και Καφέ.