Τι έχει κάνει ο Νταμπάνοβιτς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα προηγούμενα ντέρμπι του στην Ελλάδα (vids)
i

Νίκολα Νταμπάνοβιτς/ ©Intime

Τι έχει κάνει ο Νταμπάνοβιτς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα προηγούμενα ντέρμπι του στην Ελλάδα (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:00 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 07.02.2023

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής, Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό την Πέμπτη (9/2, 20:30).

Τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς όρισε η ΚΕΔ/ ΕΠΟ να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (9/2,20:30) στην «ΟΠΑΠ Αρένα»

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει ντέρμπι. Ο Νταμπάνοβιτς είχε κάνει «ντεμπούτο» σε αγώνα ανάμεσα στις μεγάλες ελληνικές ομάδες, όταν είχε σφυρίξει το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα στις 21 Μαρτίου 2021 για τα playoffs της Super League. Το τέλος της αναμέτρησης είχε βρει νικητή το «Δικέφαλο του Βορρά» με 3-1

Επόμενο ντέρμπι που ήταν «άρχων» του ματς ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ήταν το  Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των playoffs στις 25/04/2021. Τότε οι Πειραιώτες είχαν πάρει την νίκη με 2-0

Την επόμενη σεζόν ο Μαυροβούνιος ρέφερι διηύθυνε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1, επίσης για τα playoffs στις 13 Μαρτίου 2022. Στις 17 Απριλίου του ίδιου έτους ο Νταμπάνοβιτς ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs. Τότε, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στη Λεωφόρο με 1-0

Τη φετινή σεζόν ο Νταμπάνοβιτς διηύθυνε το Παναθηναϊκός-Άρης στις 23 Οκτωβρίου 2022 για την ένατη αγωνιστική της Super League. Το τελευταίο σφύριγμα του Μαυροβούνιο διαιτητή στη Λεωφόρο βρήκε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πάρει την νίκη με 1-0 στις καθυστερήσεις του ματς. 

Βολές Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ: «Χυδαίο σχέδιο για να κερδίσει στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο»

Βολές Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ: «Χυδαίο σχέδιο για να κερδίσει στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της ΑΕΚ, την οποία κατηγορούν ώστε να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά.

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Μαυροβούνιος διαιτητής δεν... ταιριάζει στην ΑΕΚ, «γουρλής» για τον Παναθηναϊκό και κάτι ενδιάμεσο για τον Ολυμπιακό.