Οριστικά νοκ άουτ ο Γκαρσία για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Οριστικά νοκ άουτ ο Γκαρσία για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Κώστας Τόπας 10:30 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 30.08.2023

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ, μιας και ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Αντβέρπ το βράδυ της Τετάρτης (30/08, 22:00) για τη ρεβάνς των play offs του Champions League, χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο προσπάθησε για να κάνει τα πάντα και να βρεθεί κανονικά στον επαναληπτικό με τους Βέλγους και να βοηθήσει την Ένωση στην προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει το 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση.

Ωστόσο, οι ενοχλήσεις παραμένουν να τον ταλαιπωρούν και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι δεν θα προλάβει να βρεθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», με την Ένωση να έχει μία πολύ σημαντική απώλεια. Υπενθυμίζεται ότι Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε μία ενόχληση στο 32΄του πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ, μετά από ένα σπριντ και σουτ που επιχείρησε στην περιοχή των Βέλγων από τα δεξιά.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα: Oι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια που θα δούμε τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων
CHAMPIONS LEAGUE

10:20 - 28.08.2023

Ευρωπαϊκή εβδομάδα: Oι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια που θα δούμε τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων

Οι ελληνικές ομάδες κινούνται πλέον σε «ευρωπαϊκούς ρυθμούς», με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να δίνουν τη ρεβάνς στα κομβικά παιχνίδια πριν την είσοδο στους ομίλους.

Ο Λιβάι Γκαρσία αμέσως έκανε μορφασμό και νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Λίγο αργότερα ο 25χρονος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του με την ΑΕΚ.