Ο ιδιαίτερος επισκέπτης στην «OPAP Arena» για τον Ελίασον και το... πηγαδάκι (vid)
i

© Intime

Ο ιδιαίτερος επισκέπτης στην «OPAP Arena» για τον Ελίασον και το... πηγαδάκι (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:40 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 25.04.2024

Ένας... φίλος του Νίκλας Ελίασον από τα παλιά έδωσε το παρών στην «OPAP Arena» και μετά τη λήξη της αναμέτρησης βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν.

Η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 στην «OPAP Arena» για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Μία νίκη, που ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα, καθώς η Ένωση πλέον βρίσκεται στην κορυφή με 75 βαθμούς, στο +4 από το Τριφύλλι, στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +8 από τον Ολυμπιακό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης του Δικεφάλου ήταν ξεκάθαρα ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο γκολ των «κιτρινόμαυρων», βάζοντας την υπογραφή του στο «τρίποντο»... τίτλου για την ομάδα του.

Τεράστιε Αλμέιδα, τους έκανες ξανά όλους να πιστέψουν
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:30 - 25.04.2024

Τεράστιε Αλμέιδα, τους έκανες ξανά όλους να πιστέψουν

Στο πιο κρίσιμο ματς στην μάχη του φετινού τίτλου, ο Αλμέιδα έβαλε στο γήπεδο την καλύτερη εκδοχή της δικής του ΑΕΚ σίγουρα για φέτος, ίσως και στην διετία και τώρα όλα είναι στο χέρι της - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Κάπως έτσι, ο Σουηδός άσος μοίρασε χαμόγελα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο. Μοίρασε χαμόγελα και σε μερικούς φίλους του από τα παλιά, που έδωσαν το παρών στην «OPAP Arena» για να... ξαναειδωθούν. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Νίκλας Ελίασον ανέβηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου της Ένωσης, με όλους να αναρρωτιούνται το «γιατί».

Η απάντηση δόθηκε, καθώς αφού έβγαλε αρκετές φωτογραφίες τόσο με κάποιους οπαδούς όσο και με κάποιους δημοσιογράφους, πήγε και έπιασε κουβέντα με μία παρέα που βρισκόταν στη Θύρα 34 (αυτή δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία). Ποιοι ήταν αυτοί που είχαν «πηγαδάκι» με τον Ελίασον μετά το ντέρμπι; Κάποιοι φίλοι του Σουηδοί, που είχαν έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον δουν.

Μάλιστα, ο ένας από αυτή την παρέα πέρα από φίλος του είναι και ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε ρόλο στην καριέρα του 28χρονου άσου της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ήταν αθλητικός διευθυντής της σουηδικής Φάλκενμπεργκς, στην οποία ο Ελίασον έκανε τα πρώτα του πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τη σεζόν 2013-2014.