Αλμέιδα: «Μας κέρδισαν στις στατικές φάσεις, μου άρεσε η θέληση των παικτών μου»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Μας κέρδισαν στις στατικές φάσεις, μου άρεσε η θέληση των παικτών μου»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:42 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 14.01.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και στάθηκε στις στατικές φάσεις από τις οποίες ήρθαν τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Μετά από ένα φοβερό ντέρμπι στην «OPAP Arena» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 και πήραν από έναν βαθμό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έτσι, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος «αγκαζέ» με τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ένωση έπεσε στην τρίτη θέση, αλλά παρέμεινε στο -2 από την πρώτη θέση.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε στις στατικές φάσεις από τις οποίες ήρθαν τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα ωραίο ματς. Ξεκινήσαμε και προηγηθήκαμε, ισοφάρισαν, προηγήθηκαν. Στο τέλος παλέψαμε για να πάρουμε εμείς τη νίκη και ήταν ένα πολύ καλό ματς.

Πιστεύω μας κέρδισαν στις στατικές φάσεις. Το είχαμε δουλέψει, αλλά είναι δυνατός ο αντίπαλος και μία μεγάλη ομάδα. Μου άρεσε η θέληση των παικτών μου για κάτι παραπάνω. Όταν η ΑΕΚ προηγείται βλέπουμε πως δεν σταματάει και θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρει.»

🔴Sportal Sunday Live με ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής