ΑΕΚ: «Πάντα στήριξη σε τέτοιες αποφάσεις για την Εθνική, αλλά χωρίς υποκρισία όσων λασπολογούσαν εναντίον της»

Γιώργος Κοσμάς

i

Γιώργος Κοσμάς/ ©Intime

ΑΕΚ: «Πάντα στήριξη σε τέτοιες αποφάσεις για την Εθνική, αλλά χωρίς υποκρισία όσων λασπολογούσαν εναντίον της»

Κώστας Τσίλης 16:19 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 06.03.2024

Στήριξε απόλυτα η ΑΕΚ το αίτημα του προπονητή της εθνικής για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Offs, όμως έστειλε και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Η αλήθεια είναι πως παρότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που κινδύνευε με τις αναβολές να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της στο φινάλε των Play Offs, τάχθηκε από την αρχή υπέρ του αιτήματος του προπονητή της εθνικής για αναβολή της 2ης αγωνιστικής. Μάλιστα δια του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά, ήταν απολύτως ξεκάθαρη ευθύς εξ αρχής, πως αυτό το αίτημα από τον Γκουστάβο Πογέτ, έπρεπε να έχει ομόφωνη στήριξη όλων των ομάδων.

Μάλιστα αυτό που τονίστηκε από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, είναι πως «τέτοιου είδους αιτήματα (σ.σ. που αφορούν την εθνική ομάδα), θα πρέπει να έχουν την ομόθυμη στήριξη όλων». Ωστόσο ο Γιώργος Κοσμάς επεσήμανε πως αυτό «θα πρέπει να συμβαίνει πάντα. Κι όχι να βλέπουμε να σηκώνουν την σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που την βρίζουν και λασπολογούν εναντίον της, για λόγους που αφορούν τα συμφέροντα των ομάδων τους όπως τα αντιλαμβάνονται αυτοί. Ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της Εθνικής και προσωπικά του προπονητή της, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και με ποιες αφορμές. Ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους, ούτε να μας υποδεικνύουν αυτοί τι θα πρέπει να κάνουμε στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής».