Παρουσία εισαγγελέα στην Opap Arena, το αποψινό ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Opap Arena

i

© Intime

Παρουσία εισαγγελέα στην Opap Arena, το αποψινό ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 15:14 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 30.10.2023

Ματς υψηλού κινδύνου που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής είναι το σημερινό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena, κάτι που το φανερώνει και η παρουσία εισαγγελέα

Ήδη από χθες η ΑΕΚ έχει εκδώσει ανακοίνωση και μάλιστα μακροσκελέστατη, στην οποία ζητά από τον κόσμο να δείξει μεγάλη προσοχή στην συμπεριφορά του, στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι που έχει τα χαρακτηριστικά υψηλού κινδύνου και μάλιστα σ' ένα περίεργο timing. Εξ ου και προέκυψε από την πρωινή σύσκεψη ασφαλείας, πως το παρών στην Opap Arena θα δώσει σήμερα ακόμα και εισαγγελέας. 

Κάτι που φανερώνει το πόσο πολύ μεγάλο βάρος έχει δοθεί στο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί το αποψινό παιχνίδια.  Όπερ σημαίνει πως ο κόσμος της ΑΕΚ καλείται να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός. Είναι στραμμένα όλα τα φώτα πάνω σ' αυτό το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και η παρουσία ακόμα και εισαγγελέα, φανερώνει το πόσο μεγάλο βάρος δίνεται στην ατμόσφαιρα που θα υπάρξει. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!