Με Λιβάι Γκαρσία η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Λιβάι Γκαρσία

Με Λιβάι Γκαρσία η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:58 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 28.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης (28/02, 19:00) στην «OPAP Arena» για την 25η -και προτελευταία της κανονικής διάρκειας- αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Ένωση προέρχεται δύο άνετες διαδοχικές νίκες με Κηφισιά και Λαμία και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι Ηπειρώτες προέρχονται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι ο τιμωρημένος Κάλενς, οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Μουκουντί και Ζίνι, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο, που θα αγωνιστεί αύριο (29/2) με την ΑΕΚ Β'. Από 'κει και πέρα στην ενδεκάδα επέστρεψε ο Λιβάι Γκαρσία.

Το μπλοκάκι του Αλμέιδα δεν είναι μεταγραφική λίστα, αλλά έχει Έλληνες διεθνείς για... τσεκάρισμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 27.02.2024

Το μπλοκάκι του Αλμέιδα δεν είναι μεταγραφική λίστα, αλλά έχει Έλληνες διεθνείς για... τσεκάρισμα

Η ΑΕΚ έχει πάντα ανοιχτά τα ραντάρ της για παίκτες που παίζουν στην εθνική Ελλάδας και ο Αλμέιδα ήδη σκανάρει περιπτώσεις για να κινηθεί ανάλογα, χωρίς να σημαίνει πως έχουν μπει ήδη στην μεταγραφική λίστα

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν Ελίασον (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.