Το μπλοκάκι του Αλμέιδα δεν είναι μεταγραφική λίστα, αλλά έχει Έλληνες διεθνείς για... τσεκάρισμα

Το μπλοκάκι του Αλμέιδα δεν είναι μεταγραφική λίστα, αλλά έχει Έλληνες διεθνείς για... τσεκάρισμα

Κώστας Τσίλης 23:44 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 27.02.2024

Η ΑΕΚ έχει πάντα ανοιχτά τα ραντάρ της για παίκτες που παίζουν στην εθνική Ελλάδας και ο Αλμέιδα ήδη σκανάρει περιπτώσεις για να κινηθεί ανάλογα, χωρίς να σημαίνει πως έχουν μπει ήδη στην μεταγραφική λίστα

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη ξαναβγήκε στην επιφάνεια της επικαιρότητας της ΑΕΚ. Και μάλιστα με σενάριο ακόμα και για συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. "Φούντωσε" τόσο, που η ΑΕΚ έσπευσε όχι απλώς να διαψεύσει αλλά να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για "ένα εφεύρημα και ανυπόστατο" σενάριο. Αφενός διότι όντως δεν υπάρχει επουδενί κάτι τέτοιο, καμία συμφωνία δηλαδή με τον Γιαννούλη. Αφετέρου διότι το τελευταίο που θέλει η ΑΕΚ σε μια τέτοια χρονική στιγμή, είναι να αποσπάται η προσοχή και η συγκέντρωση από τα αγωνιστικά, μεταγραφικά σενάρια. Εξάλλου αυτός ήταν και ένας λόγος που υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια για την δημοσιοποίηση της συμφωνίας με τον Τσιλούλη.

Ο Αλμέιδα πάει για γερό ανακάτεμα στην τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ, μετά από πολύ καιρό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:00 - 27.02.2024

Ο Αλμέιδα πάει για γερό ανακάτεμα στην τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ, μετά από πολύ καιρό

Για λόγους και πρακτικούς αλλά και αγωνιστικούς, ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει μετά από πολύ καιρό, ένα πολύ μεγάλο rotation στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βεβαίως είναι γεγονός πως το όνομα του Γιαννούλη δεν μπήκε για πρώτη φορά τώρα στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Είχε επαναληφθεί τον περασμένο Δεκέμβρη. Τότε και πάλι η ΑΕΚ το είχε χαμηλώσει. Κάτι που επίσης και τότε, είχε λογική, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Προφανώς και είναι μια περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη από την ΑΕΚ. Και σίγουρα είναι ανάμεσα σ' αυτές, που βρίσκονται προς... σκανάρισμα και τσεκάρισμα στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα. Όπως και άλλες Ελλήνων διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι το καλοκαίρι, η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της για να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από την Σέφιλντ. Κάτι που επιβεβαίωνε ακόμα και επισήμως η Ένωση. Ήταν ωστόσο οι τρελές απαιτήσεις των Άγγλων που χάλασε την δουλειά. Προφανώς όμως ο Αλμέιδα το όνομα του Μπάλντοκ δεν το έχει σβήσει από το μπλοκάκι του. Ειδικά από την στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα δεσμευτικό για το πως θα κινηθεί η ΑΕΚ.

Φυσικά και στο ίδιο μπλοκάκι υπάρχει και το όνομα του Γιαννούλη Είναι παίκτης που δεδομένα αρέσει στον Αλμέιδα. Ωστόσο στην ΑΕΚ ξέρουν πόσο περίπλοκη είναι η συγκεκριμένη περίπτωση. Και κυρίως πόσο προσεκτικούς χειρισμούς απαιτεί, αν τελικά αποφασιστεί να γίνουν. Παίκτες με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ, που έχει στο μυαλό του ακόμα και το εξωτερικό και είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Η ουσία είναι πως και ο Γιαννούλης και ο Μπάλντοκ αλλά και άλλοι Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, δεν βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Έχουν μπει όμως στο μπλοκάκι του Αλμέιδα, που όλες τις περνάει από κόσκινο. Και αυτό διότι είναι μέσα στους στόχους του Αργεντινού τεχνικού, να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.