Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ρότα
i

Λάζαρος Ρότα/intime

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ρότα

Κώστας Τσίλης 12:24 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 01.05.2023

Καλά ήταν τα μαντάτα από τις εξετάσεις που έκανε ο Ρότα και σήμερα βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του

Είναι αλήθεια πως όλοι στην ΑΕΚ πραγματικά καρδιοκτύπησαν με τον Λάζαρο Ρότα. Δεν ήταν και λίγο πράγμα να χάνει εντελώς επαφή με το περιβάλλον για αρκετή ώρα και να χρειάζεται οξυγόνο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, ήταν καλά. Εξ ου και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα. 

Απόλαυση η ομαδάρα του Αλμέιδα, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου ματς
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:20 - 01.05.2023

Απόλαυση η ομαδάρα του Αλμέιδα, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου ματς

Μέσα από χίλιες στραβές, η ΑΕΚ έδειξε και στην Λεωφόρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ακόμα και αν στο τέλος χάσει τον τίτλο όπως το '96, η ουσία θα βρίσκεται αλλού. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο διεθνής μπακ επέστρεψε στο σπίτι του και ήδη αισθάνεται καλύτερα. Και από την στιγμή που έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα, πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επιστροφή του Ρότα στην αγωνιστική δράση. Άλλωστε ακόμα και ο ίδιος αυτός έλεγε σήμερα στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν είναι μια καθόλου εύκολη διαδικασία. 

Ακόμα και αν όλα κυλήσουν καλά, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολα εως και απίθανο, να προλάβει ο διεθνής μπακ να είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο το πρώτο σημαντικό βήμα, που ήταν να πάρει το εξιτήριο, έγινε. Και πλέον θα φανεί τις επόμενες ώρες, η πορεία της κατάστασης του ποδοσφαιριστή.