Το αδιαχώρητο στην «ΟPAP Arena» - Ανυπομονησία για τη φιέστα με Βόλο (vid/gallery)

ΑΕΚ

i

ΑΕΚ/ ©Intime

Το αδιαχώρητο στην «ΟPAP Arena» - Ανυπομονησία για τη φιέστα με Βόλο (vid/gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:20 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 14.05.2023

Χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στην «OPAP Arena» σχεδόν πέντε ώρες πριν από το ματς με το Βόλο και κινούνται σε ρυθμούς φιέστας.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μία ανάσα από το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι οπαδοί της «Ένωσης» δεν μπορούν να περιμένουν, μετρούν ακόμη και τα δευτερόλεπτα μέχρι τη φιέστα τίτλου με τον Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια αρκετές ώρες πριν τη σέντρα. Απόδειξη ότι η ανυπομονησία για την κούπα έχει φθάσει στο κόκκινο. 

Οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν πως και πως την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο, ο Πέτρος Μάνταλος και τα υπόλοιπα παιδιά του Ματίας Αλμέιδα θα σηκώσουν ψηλά την κούπα του φετινού πρωταθλητή της Stoximan Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας και να συνδυάσουν έτσι την επανεγκατάστασή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια με την επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του κόσμου προκειμένου να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή. Υπολογίζεται ότι τη Νέα Φιλαδέλφεια θα πλημμυρίσουν μέχρι και 100.000 φίλοι της ομάδας.

Tags: