«Στην Τσίβας ζητούν την επιστροφή του Πισάρο»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Στην Τσίβας ζητούν την επιστροφή του Πισάρο»

Sportal newsroom 22:11 - 11.01.2024

Οι Μεξικανοί ισχυρίζονται πως η Τσίβας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση της επιστροφής του Ροντόλφο Πισάρο.

Σενάρια για επιστροφή του Ροντόλφο Πισάρο στην πατρίδα του και την Τσίβας!

Οι Μεξικανοί αναφέρουν πως η Τσίβας θέλει να ενισχυθεί και εξετάζει την περίπτωση της επιστροφής του 29χρονου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο, που όπως λένε δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει: «Η Τσίβας θέλει να ενισχυθεί και «εικάζεται ότι θα μπορούσε να να επαναπατρίσει έναν παίκτη που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και που έπαιζε στην ομάδα όντας πρωταθλητής πριν από μερικά χρόνια. Πρόκειται για τον Πισάρο που από τότε που έφθασε στην Ευρώπη, δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Ο Πισάρο είναι στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση. Αυτή τη στιγμή είναι στην ΑΕΚ και δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα λόγω κακής απόδοσης και τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Αυτό που κατάφερε ο Άρης στην OPAP Arena δεν το έχει κάνει κανείς!

Αυτό που κατάφερε ο Άρης στην OPAP Arena δεν το έχει κάνει κανείς!

Δεν είναι μόνο η ισοπαλία που πήρε ο Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να είναι 100% μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Αλλά και το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε -μόνος αυτός- στην ΑΕΚ...

Στην Τσίβας ζητούν την επιστροφή του είναι επειδή αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία έχει μειωθεί και επειδή ο μισθός του δεν θα ήταν εμπόδιο, αφού μετά την αποχώρηση από την Ίντερ Μαϊάμι οι οικονομικές του προσδοκίες μειώθηκαν σημαντικά».