Στο Βόλο ο Μελισσανίδης: Η θερμή αγκαλιά με τον Μπέο και η selfie πριν από το ματς (vid/gallery)

Μπέος - Μελισσανίδης

i

© Intime

Στο Βόλο ο Μελισσανίδης: Η θερμή αγκαλιά με τον Μπέο και η selfie πριν από το ματς (vid/gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:20 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 05.04.2023

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε την εμφάνισή του στο «Πανθεσσαλικό» και φάνηκε αρκετά ευδιάθετος, λίγο πριν την έναρξη του ματς ανάμεσα στο Βόλο και την Ένωση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ακολούθησε την ομάδα του στο «Πανθεσσαλικό» με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Ένωσης, σε αυτήν τη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στο Βόλο

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ο φακός έπιασε τον ισχυρό άνδρα αρκετά ευδιάθετο, να βγάζει selfie με τους γύρω και να πραγματοποιεί μία θερμή αγκαλιά με τον πρόεδρο του σημερινού αντιπάλου και δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Πριν το ματς, οι δύο άνδρες σύμφωνα με το «thenewspaper» βρέθηκαν σε τσιπουράδικο στην παραλία του Βόλου μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και γευμάτισαν συζητώντας μεταξύ άλλων φυσικά και για ποδόσφαιρο.

Τέλος, θυμίζουμε πως στο Στάδιο του Βόλου βρίσκονται κι αρκετοί οπαδοί της Ένωσης, οι οποίοι όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έδωσαν βροντερό παρών για να στηρίξουν την προσπάθεια του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του.

Η selfie με τον Δημήτρη Μελισσανίδη © Intime