Νέα κίνηση διαμαρτυρίας του Βόλου πριν από το ματς  με την ΑΕΚ

Ο Αχιλλέας Μπέος στη Λεωφόρο

i

© Intime

Νέα κίνηση διαμαρτυρίας του Βόλου πριν από το ματς με την ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:50 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 05.04.2023

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Βόλου επανέλαβαν την κίνηση διαμαρτυρίας τους πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, με αφορμή τους ξένους διαιτητές.

Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ (5/4) στο Πανθεσσαλικό, θέλοντας να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με σκοπό να πάρει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο εν λόγω παιχνίδι, η ομάδα της Μαγνησίας έχει σκοπό να επαναλάβει την κίνηση διαμαρτυρίας της με αφορμή την άφιξη των ξένων διαιτητών.

Η απίθανη «VIP» θέση του Αχιλλέα Μπέου στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:59 - 03.04.2023

Η απίθανη «VIP» θέση του Αχιλλέα Μπέου στη Λεωφόρο

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θέλησε να ζήσει από... κοντά την ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Βόλο, καθώς η θέση που επέλεξε να κάτσει για να δει το ματς δεν είναι κι από τις πιο συνηθισμένες.

Από την αρχή των playoffs το κλαμπ της ομώνυμης πόλης είχε ζητήσει την άφιξη ξένων ρέφερι, ένα αίτημα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτό. Έτσι, μετά το ματς της Λεωφόρου, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου θα ξαναβρεθούν στον πάγκο για ένα λεπτό, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο ίση μεταχείριση από τη Super League