Η απίθανη «VIP» θέση του Αχιλλέα Μπέου στη Λεωφόρο

Ο Αχιλλέας Μπέος στη φυσούνα της Λεωφόρου

i

© Intime

Η απίθανη «VIP» θέση του Αχιλλέα Μπέου στη Λεωφόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:59 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 03.04.2023

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θέλησε να ζήσει από... κοντά την ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Βόλο, καθώς η θέση που επέλεξε να κάτσει για να δει το ματς δεν είναι κι από τις πιο συνηθισμένες.

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των «Θεσσαλών» απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απέσπασε την «λευκή» ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τους πράσινους και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, χάρη στην απόκρουση του Κλέιμαν στο πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις.

Αυτός που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο δήμαρχος του Βόλου, ο οποίος αποφάσισε να κάτσει σε μία καρέκλα στην είσοδο της φυσούνας του γηπέδου, με αποτέλεσμα να στηρίξει από όσο πιο κοντά γίνεται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά, διότι οι πρόεδροι των ομάδων συνήθως παίρνουν θέση στα επίσημα του κάθε γηπέδου. 

Ο Αχιλλέας Μπέος στη φυσούνα της Λεοφώρου © Intime

Μάλιστα, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό ο Τάχατος πήγε δυνατά στα πόδια του Κώτσιρα και δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον Μανούχο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε ρόλο πυροσβέστη, για να βάλει τέλος στην ένταση που υπήρξε και για να ηρεμήσει τον νεαρό παίκτη του.