Ο elite Λετεσιέ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ξένος και στο Άρης - Παναθηναϊκός, Έλληνας στον Βόλο

Φρανσουά Λετεσιέ

i

Φρανσουά Λετεσιέ/PrtScr

Ο elite Λετεσιέ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ξένος και στο Άρης - Παναθηναϊκός, Έλληνας στον Βόλο

Κώστας Τόπας 11:11 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 03.04.2023

Η ΚΕΔ όρισε τον elite ρέφερι Φρανσουά Λετεσιέ για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Οπως ξένος διαιτητής θα είναι και στο Άρης - Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο που ορίστηκε ο Έλληνας, Σιδηρόπουλος.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής των Play Offs στη Stoiximan Super League.

Στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται ο Φρανσουά Λετεσιέ. Ο 33 ετών (23/04/1989) Γάλλος διαιτητής είναι από το πάνω ράφι κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την Κυριακή (02/04) μάλιστα ήταν στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λυών (0-1). Για βοηθούς ο Γάλλος θα έχει τους συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ο τον Μανούχο και στο VAR τον Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά.

Στο παρελθόν ο Λετεσιέ είχε διευθύνει το Ολυμπιακός - Λουκέρνη 4-0 (9/8/2018) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ στις 5/9/2021 ήταν στο Κόσοβο - Ελλάδα 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Άρης - Παναθηναϊκός η ΚΕΔ όρισε τον γνώριμο Ούγγρο Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Στον Βόλο για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ, ορίστηκε Έλληνας ρέφερι και συγκεκριμένα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη.