Κατσουράνης: «Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ» (vid)

Κώστας Κατσουράνης

i

Κώστας Κατσουράνης/ ©Glomex

Κατσουράνης: «Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ» (vid)

O Κώστας Κατσουράνης σχολίασε στην εκπομπή «Betarades» το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Betarades» τη φάση όπου ακυρώθηκε το γκολ του Νορντίν Άμραμπατ στο 7ο λεπτό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε χαρακτηριστικά: «Είχες έναν ΠΑΟΚ που είχε να χάσει πάρα πολύ καιρό στο πρωτάθλημα. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Νομίζω ότι στα play offs θα δούμε τέτοια ματς, τουλάχιστον στις αρχές. Στις πρώτες αγωνιστικές στα ντέρμπι των play offs, δεν ξέρω στη συνέχεια γιατί μπορεί κάποιος να έχει μείνει πίσω. Ο ΠΑΟΚ είναι στο -3 από την τρίτη θέση, που είναι ένα καλό εισιτήριο για την Ευρώπη και από τη δεύτερη θέση είναι στο -6. Το -6 δεν λέει κάτι, εγώ τον ΠΑΟΚ τον έχω μέσα στο πρωτάθλημα γιατί είναι καλή ομάδα.

 Είναι πολύ νωρίς για να βγάλεις κάποια ομάδα απ΄ έξω και νομίζω ότι αν ξεκινήσουμε να κάνουμε την ανάλυση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ξεκινάει το ματς με ένα γκολ που ακυρώθηκε, που δεν ξέρει κανείς γιατί ακυρώθηκε. Νομίζω ότι είναι ένα πεντακάθαρο γκολ, έτσι όπως το είδαμε εμείς και είναι ένα γκολ που θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Εγώ με τα μάτια μου, όπως το είδα νομίζω ότι ο διαιτητής έχει δει ανάποδα τη φάση και έχει δώσει φάουλ του Γκατσίνοβιτς, που να υπάρχει κάτι είναι φάουλ του Σάστρε, όχι του Γκατσίνοβιτς. Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος από αυτά που στην ταχύτητα που γίνεται η φάση ο διαιτητής το βλέπει λάθος, αλλά ήταν μεγάλο το λάθος του».