Η αποθέωση του Ντέμη για τον Αραούχο και το «κάτι μου θυμίζει» του Μάνταλου

Σέρχιο Αραούχο, Γιώργος Τζαβέλλας & Λιβάι Γκαρσία

i

Σέρχιο Αραούχο, Γιώργος Τζαβέλλας & Λιβάι Γκαρσία/©Intime

Η αποθέωση του Ντέμη για τον Αραούχο και το «κάτι μου θυμίζει» του Μάνταλου

Κώστας Τόπας 08:32 - 03.04.2023

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο για το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ την ανάρτηση του σχολίασε και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά «κάτι μου θυμίζει».

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν αυτός ο οποίος έκρινε το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, καθώς χάρη στο δικό του γκολ, η ΑΕΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Θεσσαλονίκη και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης στην Stoiximan Super League.

Αυτό που ήθελε ο Αραούχο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και «χρώσταγε» από το 2018
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:01 - 03.04.2023

Αυτό που ήθελε ο Αραούχο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και «χρώσταγε» από το 2018

Ο Αραούχο πέτυχε στην Τούμπα αυτό που δεν κατάφερε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά "χρώσταγε" από το 2018 και πλέον έχει συμμετοχή σε 15 γκολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα

Ύστερα από κακή απομάκρυνση της άμυνας του ΠΑΟΚ και του Κοτάρσκι, ο Αραούχο έδωσε στον Μάνταλο, εκείνος έσκαψε προς τον Αργεντινό, ο οποίος κατέβαζε με το στήθος και πλάσαρε με γυριστό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μ' αυτό το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός όχι μόνο έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ αλλά πλέον έχει συμμετοχή φέτος σε 15 τέρματα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Με επτά γκολ και οκτώ ασίστ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Την ανάρτηση του σχολίασε και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά «Κάτι μου θυμίζει».