Συγκλονιστικός Αραούχο: Φόρεσε περιβραχιόνιο για να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού (vid)

Συγκλονιστικός Αραούχο: Φόρεσε περιβραχιόνιο για να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού (vid)

Sportal newsroom 22:51 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 15.05.2023

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν ξέχασε τον Άλκη Καμπανό στη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκλόνισε τους πάντες και πάλι ο Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της Ένωσης εμφανίστηκε με πατερίτσες κατά τη διάρκεια της φιέστας της ΑΕΚ και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Αυτό, όμως, που ξεχώρισε ήταν το περιβραχιόνιο που φορούσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής. Το γράμμα «Α» ήταν σε περίοπτη θέση προς τιμήν του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέρχιο Αραούχο διατηρεί άριστους δεσμούς με την οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή. Έχει αφιερώσει αρκετά γκολ και βραβεία στη μνήμη του 19χρονυ Άλκη Καμπανού.

«Προσκληθήκαμε με τη γυναίκα μου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο ποδοσφαιριστής Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης απέναντι στον Άλκη μας. Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. 

Η ενέργεια αυτή του Αραούχο, να μας επιστρέψει ένα βραβείο που αυτός δικαιούταν, συγκινεί τον κάθε άνθρωπο, ποσώς δε, μάλιστα, εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη. Αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον ΠΣΑΠ για αυτήν την πρωτοβουλία και στην ίδια την ΑΕΚ που φέρνει τέτοιους αθλητές, οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», είχε πει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για τον Σέρχιο Αραούχο.