Συνεχίζει τις μεταγραφές η Μαρσέιγ που θα συναντήσει η ΑΕΚ στο Europa League

Μπαμό Μεϊτέ

i

©printscreen

Συνεχίζει τις μεταγραφές η Μαρσέιγ που θα συναντήσει η ΑΕΚ στο Europa League

H Μαρσέιγ είναι πλέον μια από τις αντιπάλους της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League, μαζί με τον Άγιαξ και τη Μπράιτον, με τους Γάλλους να συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση μέσω μιας ανταλλαγής παικτών με τη Λοριάν.

Η κλήρωση των ομίλων του UEFA Europa League, δεν έκανε το χατίρι στην ΑΕΚ. Έφερε στον δρόμο της τον Άγιαξ, τη Μαρσέιγ και την Μπράιτον και πλέον η Ένωση έχει να «ανέβει ένα βουνό». Η Μαρσέιγ παρότι έχουμε φτάσει στην 1η του Σεπτεμβρίου, συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Λοριάν για τον Μπαμό Μεϊτέ

Όπως δήλωσε στο RMC ο ίδιος ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, οι συζητήσεις για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, είναι αρκετά προχωρημένες. Αλλά για να συμβεί αυτό, η Μαρσέιγ προσφέρει στην Λοριάν έμψυχο αντάλλαγμα, τον 20χρονο Ισάκ Τουρέ, ο οποίος δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στη Μασσαλία. Ο Μεϊτέ θα γίνει ο τέταρτος στόπερ στην ιεραρχία του Μαρθελίνο, πίσω από τους Εμπεμπά, Μπαλέρντι και Ζιγκό.

Η απάντηση του Πάμπλο Λονγκόρια στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC σε ερώτημα σχετικά με την μεταγραφή: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν συνομιλίες με τη Lorient για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανταλλαγή των Touré και Meité. Αν γίνει πραγματικότητα, μπορεί να είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου. Αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει αύριο »

«Κλείνει» διεθνή Κροάτη ο Άγιαξ που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Europa League
EUROPA LEAGUE

18:55 - 01.09.2023

«Κλείνει» διεθνή Κροάτη ο Άγιαξ που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Europa League

Η ΑΕΚ έμαθε σήμερα(1/9) τους αντιπάλους της στους ομίλους του UEFA Europa League, με τον Άγιαξ να είναι ένας από αυτούς. Ο «Αίαντας» κινείται δυναμικά στο «μεταγραφικό παζάρι» και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μπόρνα Σόσα από τη Στουγκάρδη.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε φάση αναδόμησης του ρόστερ της και πέρα από τις πολλές μεταγραφές, έχει αποχαιρετήσει και αρκετούς αστέρες της, όπως είναι οι Ουντέρ, Μαλινόφσκι, Αμαβί και Γκεντουζί. Ήδη μάλιστα, έχει δαπανήσει το ποσό των 72 εκατομμυρίων ευρώ για τις νέες της προσθήκες και φαίνεται πως υπάρχει συνέχεια.