Τι ισχύει με Αλεξανδρόπουλο και ΑΕΚ

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

Τι ισχύει με Αλεξανδρόπουλο και ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:11 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.07.2023

Η περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και δεν αποκλείεται αν βρεθεί η «χρυσή» τομή να προχωρήσει η ΑΕΚ για την απόκτηση. Δεν απασχολεί ο Μπαλντέ.

Σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο, ο ταλαντούχος διεθνής μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία όπως αναφέρει η «A Bola» επιθυμεί να αγοράσει, άμεσα, το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών δικαιωμάτων του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου έναντι ποσού περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζεται από το δημοσίευμα, η Ένωση «έβαλε μια άλλη εναλλακτική στις διαπραγματεύσεις, που περιλαμβάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για ένα ποσοστό των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη».

Η περίπτωση του 21χρονου Έλληνα μέσου αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα, ενώ η ΑΕΚ έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του από τον Ιανουάριο. Αν κι εφόσον βρεθεί φόρμουλα συμφέρουσας κατάστασης με την Σπόρτινγκ, κυρίως δανεισμού, μπορεί και να προχωρήσει η μετακίνηση του Αλεξανδρόπουλου στους «κιτρινόμαυρους».

Πάντως ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού μέσου, έχουν δείξει και τουρκικές ομάδες, με την Σπόρτινγκ να μην είναι ευέλικτη. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Αλεξανδρόπουλος δεν είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, αλλά αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης.

Από την άλλη, οι Γάλλοι το μεσημέρι της Παρασκευής (14/07) έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μαμά Μπαλντέ της Τρουά. Ενα σενάριο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...