Το φετινό καλοκαίρι είναι ίδιο αλλά και πολύ διαφορετικό για τον Άμραμπατ
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Το φετινό καλοκαίρι είναι ίδιο αλλά και πολύ διαφορετικό για τον Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 08:18 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 07.06.2023

Τυπικά ακόμα δεν έχει τελειώσει από την ΑΕΚ ο Άμραμπατ και δηλώσεις περί επιστροφής στην Ολλανδία είχε κάνει και πέρυσι, όμως φέτος είναι όλα τα δεδομένα εντελώς διαφορετικά

Στο θέμα του Νορντίν Άμραμπατ, η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί. Όπως και γι αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα. Προφανώς θα το κάνει άμεσα, μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς τα συμβόλαια αμφότερων λήγουν σε λίγες μέρες. Παρόλα αυτά προς το παρόν έχουν μιλήσει μόνο οι δυο παίκτες. Αμφότεροι φάνηκε να αποχαιρετούν. Βεβαίως ο Άμραμπατ το είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή και τελικά παρέμεινε στην ΑΕΚ και έκανε και τρομερή σεζόν. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό. 

Για όσους το έχουν λησμονήσει, πέρυσι υπήρχε ένα μικρό σίριαλ με το μέλλον του Άμραμπατ. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία για λόγους οικογενειακούς. Ο Ματίας Αλμέιδα του είχε μάλιστα δώσει και άδεια από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημα. Κάτι που είχε εκτιμήσει πολύ ο Άμραμπατ. Τελικά ενώ όλα έδειχναν διαζύγιο, τελικά υπήρξε ανατροπή και ο Μαροκινός έμεινε. 

Ο Αλμέιδα βιάζεται μόνο για την υπόθεση του Πινέδα, έστω και αν είναι η πιο περίπλοκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:00 - 06.06.2023

Ο Αλμέιδα βιάζεται μόνο για την υπόθεση του Πινέδα, έστω και αν είναι η πιο περίπλοκη

Δεν θα πάει ο Αλμέιδα βιαστικά σε καμία μεταγραφική κίνηση, αλλά η μοναδική υπόθεση που θα ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι αυτή του Πινέδα και το Sportal αναλύει τους λόγους

Τώρα ο Άμραμπατ μετά τον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο αποχαιρέτησε τους πάντες μέσα στην ομάδα. Ενώ πριν από δυο μέρες, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη, πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ολλανδία. Μάλιστα στο αποχαιρετισμό που έκανε μέσα στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, σε κάποιους υπενθύμισε το οικογενειακό ζήτημα που αντιμετωπίζει. Η πρώτη διαφορά σε σχέση με πέρυσι, είναι πως ο Άμραμπατ ουσιαστικά είναι ελεύθερος. Πέρυσι είχε συμβόλαιο και έστω και αν η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να βοηθήσει αν ο Μαροκινός επέμενε να φύγει, θα έπρεπε σίγουρα να βρεθεί μια συμφέρουσα λύση και για τις δυο πλευρές. 

Επίσης μια σημαντική διαφορά, είναι πως πέρυσι η εισήγηση του Αλμέιδα ήταν πως εάν ο Άμραμπατ έλυνε το πρόβλημα που είχε, θα τον ήθελε πολύ στο ρόστερ της ΑΕΚ. Τώρα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, ως προς τις σκέψεις και την επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού. Άλλωστε παρά την εξαιρετική σεζόν του, ο Μαροκινός προσέθεσε και έναν ακόμα χρόνο στα πόδια του. 

Η ουσία είναι πως έστω και αν ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη ως προς το μέλλον του Άμραμπατ, παρά μόνο ενδείξεις από την πλευρά του παίκτη, όλα δείχνουν πως τα πράγματα θα κυλήσουν εντελώς διαφορετικά σε σχέση μ' ότι έγινε πέρυσι. Πάντως σίγουρα οριστικές εξελίξεις και με τον Μαροκινό, όπως και με τον Τζαβέλλα, θα υπάρχουν άμεσα. Και θα συνιστά ανατροπή (που πάντως ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί), να συνεχίσουν στην ΑΕΚ.