Το «παικτάρα» του Μάνταλου στον Πόνσε και ο εκνευρισμός του Αλμέιδα μετά την ισοφάριση (vid)

Πέτρος Μάνταλος & Ματίας Αλμέιδα

Το «παικτάρα» του Μάνταλου στον Πόνσε και ο εκνευρισμός του Αλμέιδα μετά την ισοφάριση (vid)

Κώστας Τόπας 13:26 - 04.03.2024

Η αποθέωση του Πέτρου Μάνταλου στον Πόνσε μετά το 3-2 και ο εκνευρισμός τους Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από την ισοφάριση του Άρη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Σε μία επική αναμέτρηση που τα είχε όλα, ο Άρης με γκολ του Μορόν από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) και έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή, καθώς πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται δεύτερη στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η Ένωση, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο, ο Άρης έκανε την ανατροπή με γκολ των Φετφατζίδη (44') και Σαβέριο (49'). Η ΑΕΚ κατάφερε να ανακτήσει τα ηνία του ματς, καθώς στο 55’ ο Ντομαγκόι Βίντα έκανε το 2-2 και ο Έκι Πόνσε σκόραρε με κεφαλιά στο 67’ για το 3-2, όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μορόν να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης. Από αυτά ξεχώρισε η αποθέωση του Πέτρου Μάνταλου στον Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος σκόραρε το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων» και ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός τον αποκάλεσε «παικτάρα». Οπως επίσης από την παρακάμερα ξεχώρισε και ο εκνευρισμός του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έριξε στο χορτάρι ένα μπουκάλι νερό όταν είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται από την άσπρη βούλα.