Το βίντεο της ΑΕΚ για την 100η ασίστ του Μάνταλου

Πέτρος Μάνταλος

i

©PrtScr

Το βίντεο της ΑΕΚ για την 100η ασίστ του Μάνταλου

Στέλιος Βαρδάκης 15:55 - 29.02.2024

Η ΑΕΚ ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο αφιερωμένο στον Πέτρο Μάνταλο για την 100η ασίστ του Έλληνα μέσου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα πέτυχε χθες (28/02) ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος σέρβιρε το 4ο γκολ της ΑΕΚ που πέτυχε ο Πόνσε στην νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα (4-2).

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος εκτέλεσε ένα φάουλ σε διαγώνια θέση έξω από την περιοχή με τον Αργεντινό επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 100 με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις από τη στιγμή που εντάχθηκε στην Ένωση.

Για να βρούμε την πρώτη ασίστ του Μάνταλου με την ΑΕΚ θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στον Σεπτέμβριο του 2014, σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στον Φωκικό για την πρώτη φάση του θεσμού. Ήταν η χρονιά που οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονταν στη Β' εθνική κατηγορία και ξεκινούσαν τις υποχρεώσεις τους από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου.

Για να καταφέρει η ΑΕΚ να κερδίσει αυτό το ματς έπρεπε να φτάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα και χρειάστηκε και σε αυτή την περίπτωση μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μάνταλο. Εκείνη τη φορά όμως ο τελικός αποδέκτης που λύτρωση την Ένωση ήταν ο Φαγιέ.

Για το επίτευγμα αυτό του Μάνταλου, η ΑΕΚ ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο που δημοσίευσε στα social media και δείχνει την πρώτη και τη τελευταία ασίστ του.

Δείτε το βίντεο της ΑΕΚ: