Βασικός ο Αραούχο με την ΑΕΚ Β΄ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (vids)

Αραούχο

i

© intime

Βασικός ο Αραούχο με την ΑΕΚ Β΄ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 29.02.2024

Ο Σέρχιο Αραούχο βρέθηκε στις αρχικές επιλογές του Νίκου Κούστα, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β΄ με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2, η ΑΕΚ Β΄ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου (29/2, 15:00). Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης αναμέτρησης βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πήρε θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης.

Θυμίζουμε πως ο «Τσίνο» ζήτησε να παίξει με τη δεύτερη ομάδα με σκοπό να βρει ρυθμό, όπως αποκάλυψε ο Ματίας Αλμέιδα. Χθες (28/2) ο ίδιος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και προπονήθηκε με το σύνολο του Νίκου Κούστα κι άπαντες στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» στοχεύουν στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

«Οσον αφορά τον Σέρχιο. Εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να παίξει ένα παιχνίδι στη Β’ ομάδα. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μονο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατι είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%.

Ο Σέρχιο επέμενε να παίξει στη Β ομάδα και θα παίξει την Πέμπτη, λόγω απόφασης του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί «τελειώνει το συμβόλαιό του» ή «δεν θέλω να τον βάλω». Δεν θα αλλάξει κάτι αν παίξει με την ΑΕΚ Β. Ψάχνουμε τον τρόπο να παίξει ο Σέρχιο με αυτοπεποίθηση», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ Β΄ για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου: Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά, Μαχαίρας, Κάτσικας, Αραούχο και Θεοδωρίδης.