Αλμέιδα: «Ο Αραούχο μου ζητούσε εδώ και 2 εβδομάδες, να παίξει στην ΑΕΚ Β»

Αλμέιδα: «Ο Αραούχο μου ζητούσε εδώ και 2 εβδομάδες, να παίξει στην ΑΕΚ Β»

Κώστας Τσίλης 23:14 - 28.02.2024

Για την απόφαση να παίξει ο Αραούχο με την ΑΕΚ Β, μετά από επιθυμία του ίδιου του αρχηγού της Ένωσης, μίλησε ο Αλμέιδα

Φυσικά και έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ο Σέρχιο Αραούχο ήταν εκτός της αποστολής της ΑΕΚ από το ματς με τον ΠΑΣ, χωρίς να υπάρχει θέμα τραυματισμού. Αλλά ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση εως έκπληξη, έκανε το γεγονός πως ο λόγος που έμεινε εκτός, ήταν επειδή έκανε προπόνηση με την ΑΕΚ Β και υπάρχει η προοπτική να παίξει αύριο στο ματς για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Αραούχο προπονήθηκε και πιθανόν να παίξει με την ΑΕΚ Β, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:08 - 28.02.2024

Ο Αραούχο προπονήθηκε και πιθανόν να παίξει με την ΑΕΚ Β, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό

Προπόνηση και πιθανόν παιχνίδι με την ΑΕΚ Β θα πάρει ο Αραούχο, προκειμένου να βάλει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να ανεβάσει βαθμό ετοιμότητας ενόψει των Play Offs

Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, αλλά έχει μια απολύτως… ποδοσφαιρική εξήγηση την οποία έδωσε ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα. Όπως ξεκαθάρισε ο Αργεντινός τεχνικός, αυτή ήταν μια επιθυμία του ίδιου του Αραούχο. Μάλιστα το ζητούσε εδώ και δυο εβδομάδες. Και ο λόγος ήταν για να μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των Play Offs, παίρνοντας ένα ολόκληρο 90άλεπτο.

«Οσον αφορά τον Σέρχιο. Εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να παίξει ένα παιχνίδι στη Β’ ομάδα. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μονο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατι είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%. Ο Σέρχιο επέμενε να παίξει στη Β ομάδα και θα παίξει την Πέμπτη, λόγω απόφασης του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί «τελειώνει το συμβόλαιό του» ή «δεν θέλω να τον βάλω». Δεν θα αλλάξει κάτι αν παίξει με την ΑΕΚ Β. Ψάχνουμε τον τρόπο να παίξει ο Σέρχιο με αυτοπεποίθηση».