Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τις νίκες των μεγάλων

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τις νίκες των μεγάλων

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:54 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 01:15 - 29.02.2024

Απαράλλακτη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Stoiximan Super League, μετά τις νίκες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το «τριφύλλι» πανηγύρισε ένα σχετικά άνετο τρίποντο, παρά το γεγονός πως οι «κίτρινοι» απείλησαν αρκετές φορές σε ένα διάστημα του αγώνα. Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια που κάνουν για την κορυφή του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στην τρίτη θέση.

Σε αυτή βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία παρά το γεγονός πως τα... βρήκε σκούρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τελικά πανηγύρισε τη νίκη στην «OPAP Arena». Η Ένωση βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο (1-2), ωστόσο βρήκε τον δρόμο προς την ανατροπή. Από πίσω της βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Πανσερραϊκό, τον οποίο νίκησε με 2-0.

Τέταρτος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραλίγο να χάσει έδαφος στην προσπάθεια που κάνει. Ο Παναιτωλικός ήταν ο σύλλογος που πήρε το προβάδισμα εναντίον του, εντούτοις με γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς και του Ελ Κααμπί ήρθε η ανατροπή. Πλέον, η απόσταση από τον Άρη είναι μεγαλύτερη, μετά την ήττα των «κίτρινων» στη Λεωφόρο. Όσο για την μάχη της παραμονής, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κίνδυνο τέσσερεις ομάδες. Αυτές είναι ο Βόλος, ο Παναιτωλικός, η Κηφισιά και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League: