Η Super League συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League

Η Super League συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:14 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 28.02.2024

Η Super League συνεχάρη μέσω των social media την Κ19 του Ολυμπιακού, μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Λανς στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στην Ευρώπη. Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε τη Λανς στα πέναλτι με 4-2 και προκρίθηκε στους «8» του UEFA Youth League, με το ματς να ολοκληρώνεται 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα συναντήσει την Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 3-2 της Φέγενορντ. Τα γκολ για τους Βαυαρούς τα έβαλαν οι Βίμερ, Φερνάντεθ και Ντεμιρκάν.

Ο αγώνας θα είναι και πάλι μονός και θα διεξαχθεί είτε στις 12 Μαρτίου είτε στις 13 Μαρτίου στο Μόναχο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει τη Λέτσε, την Γκαμπάλα, την Ίντερ και τη Λανς.

Μάλιστα η Super League συνεχάρη μέσω των social media την Κ19 των Πειραιωτών, μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στη γαλλική ομάδα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«H Super League εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού η οποία προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του UEFA Youth League» αναφέρει η σχετική δημοσίευση στα social media.