Συγκλονιστικός Συλαϊδόπουλος: «Αφιερώνω την πρόκριση στον αδερφό μου που πέρασε δύσκολες στιγμές πριν λίγο καιρό»
i

©intime

Συγκλονιστικός Συλαϊδόπουλος: «Αφιερώνω την πρόκριση στον αδερφό μου που πέρασε δύσκολες στιγμές πριν λίγο καιρό»

Δημήτρης Χούπης 20:34 - 28.02.2024

Ο προπονητής νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος συγκλόνισε μετά το παιχνίδι με τη Λανς, αφού αφιέρωσε την πρόκριση στον αδερφό του που πριν από λίγο καιρό πέρασε δύσκολες στιγμές.

Οι νέοι του Ολυμπιακού μετά την Ίντερ απέκλεισαν και τη Λανς και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά τα γκολ των Κωστούλα και Πνευμονίδη έφεραν το ματς στα ίσα και το οδήγησαν στη... ρωσική ρουλέτα.

Εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο εύστοχοι από αυτούς της Λανς, νίκησαν με 4-2 και πήραν το εισιτήριο για τους «8» του Youth League. Όπου εκεί θα βρουν απέναντί τους την Μπάγερν Μονάχου. Μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σχολίασε ότι είναι χαρούμενος για την πρόκριση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αυτό που τους έχει φέρει μέχρι εδώ είναι η προσωπικότητά τους.

Σε κάποιο σημείο ο Έλληνας τεχνικός συγκλόνισε, λέγοντας ότι την πρόκριση την αφιερώνει αρχικά στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και στη συνέχεια στον αδερφό του. Ο οποίος πριν από λίγο καιρό πέρασε δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έχουμε κάνει, στόχος μας είναι να χαρακτηριστούμε αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το δεύτερο σημαντικό είναι να εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, που για εμάς είναι σημαντικό ως Έλληνες να δείχνουμε την ποιότητα που υπάρχει στη χώρα μας.

Στόχος είναι η εξέλιξη, η πρόοδος και να γινόμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να αξιολογούμε τους παίκτες που έχουμε εδώ. Έχουμε μία καλή φουρνιά παικτών και πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά ως Ελλάδα απ’ αυτά τα παιδιά.

Απίστευτη στιγμή: Ο Τανούλης δάκρυσε μετά την εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του που έστειλε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Youth League
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:01 - 28.02.2024

Απίστευτη στιγμή: Ο Τανούλης δάκρυσε μετά την εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του που έστειλε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Youth League

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιώργος Τανούλης ξέσπασε σε κλάματα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του, η οποία έστειλε τους νέους των «ερυθρολεύκων» στα προημιτελικά του Youth League.

Πέραν από τον τρόπο παιχνιδιού και το πως στεκόμαστε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είναι σημαντικό ο χαρακτήρας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δουλειά πολλών χρόνων και πολλών ανθρώπων και το στοιχείο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ είναι η προσωπικότητα, η αυθεντικότητα και ο τρόπος που μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη.

Αφιερώνω την πρόκριση αρχικά στον κόσμο που μας ώθησε όπως και με την Ίντερ και να το αφιερώσω και στον αδερφό μου που πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες πριν λίγο καιρό».