Απίστευτο: Ο Παναιτωλικός δέχθηκε γκολ στο ίδιο λεπτό, με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια εστία στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (vids)

Ζέλσον - Σάστρε

i

© Intime

Απίστευτο: Ο Παναιτωλικός δέχθηκε γκολ στο ίδιο λεπτό, με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια εστία στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:49 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 28.02.2024

«Διαβολική» σύμπτωση στο Αγρίνιο, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης στο ίδιο λεπτό, με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια εστία.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Παναιτωλικός δέχτηκε ίδιο γκολ ισοφάρισης από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στην ίδια εστία και στο ίδιο λεπτό (με διαφορά 15 δευτερόλεπτα).

Πρόκειται για ένα... φαινόμενο που βλέπουμε πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα, ειδικά όταν πρόκειται για δύο ματς τα οποία έχουν λίγα 24ωρα διαφορά μεταξύ τους.

Την περασμένη Κυριακή (25/2), η ομάδα του Αγρινίου υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη στην «οβίδα» του Χατζηθεοδωρίδη (1-0). Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πάτησε το πόδι στο γκάζι κι έκανε την ανατροπή.

Στο 72ο λεπτό, ο Σάστρε υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά και δοκίμασε κάτι σαν σέντρα-σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει και να καταλήξει στα δίχτυα. Έπειτα ακολούθησαν τα τέρματα των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, τα οποία έκριναν το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

Στη σημερινή αναμέτρηση (28/2) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Αγρινιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ντουάρτε, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και οι ασπρόμαυροι.

Στο 72ο λεπτό, ο Ζέλσον κινήθηκε από τα άκρα, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Τορεχόν (όπως και στο γκολ του ΠΑΟΚ) κι από εκεί στα δίχτυα για το 1-1.

Όπως διαπιστώνεται, πρόκειται για μία... διαβολική σύμπτωση.

Συγκίνηση στο Αγρίνιο: Φόρος τιμής στα θύματα των Τεμπών με μαύρα μπαλόνια (vid+gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:46 - 28.02.2024

Συγκίνηση στο Αγρίνιο: Φόρος τιμής στα θύματα των Τεμπών με μαύρα μπαλόνια (vid+gallery)

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο Αγρίνιο στο ματς Παναιτωλικός - Ολυμπιακός με αφορμή την συμπλήρωση του ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν το τραγούδι «Η κοιλάδα των Τεμπών» του Σωκράτη Μάλαμα, ενώ σε μία συμβολική κίνηση ελευθερώθηκαν 57 μαύρα μπαλόνια.