Συγκίνηση στο Αγρίνιο: Φόρος τιμής στα θύματα των Τεμπών με μαύρα μπαλόνια (vid+gallery)
i

©Intime

Συγκίνηση στο Αγρίνιο: Φόρος τιμής στα θύματα των Τεμπών με μαύρα μπαλόνια (vid+gallery)

Στέλιος Βαρδάκης 17:46 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 28.02.2024

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο Αγρίνιο στο ματς Παναιτωλικός - Ολυμπιακός με αφορμή την συμπλήρωση του ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν το τραγούδι «Η κοιλάδα των Τεμπών» του Σωκράτη Μάλαμα, ενώ σε μία συμβολική κίνηση ελευθερώθηκαν 57 μαύρα μπαλόνια.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League.

Ωστόσο ελάχιστα πριν τη σέντρα του αγώνα υπήρξε έντονη συγκίνηση στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των 57 ψυχών που χάθηκαν εντελώς άδικα.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
CONFERENCE LEAGUE

16:00 - 28.02.2024

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45), τα οποία θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από σήμερα (28/2) και από τα εκδοτήρια την Πέμπτη (29/2).

Παράλληλα, από τα μεγάφωνα ακούστηκε το τραγούδι «Η κοιλάδα των Τεμπών» του Σωκράτη Μάλαμα, ως φόρος τιμής στα θύματα του φονικού δυστυχήματος. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην οθόνη εμφανίστηκαν τα ονόματα και των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Η οικογένεια του Παναιτωλικού, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών, πριν την έναρξη του αγώνα ελευθέρωσε συμβολικά 57 μαύρα μπαλόνια.

Μήνυμα για το δυστύχημα έστειλαν και οι οπαδοί του Παναιτωλικού οι οποίοι κρέμασαν πανό το οποίο έγραφε: «Ένα χρόνο συγκάλυψη και διαπλοκή το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αφιέρωση στα θύματα των Τεμπών