Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45), τα οποία θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από σήμερα (28/2) και από τα εκδοτήρια την Πέμπτη (29/2).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την επόμενη Πέμπτη (7/3, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρώτη τους «μονομαχία» για τους «16» του Europa Conference League

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2) μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους των Πειραιωτών σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 


«Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Maccabi Tel Aviv, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 7/3 και ώρα 19:45, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τετάρτη 28/2, από τις 16:00 και έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά:
Πέμπτη 29/2 και Παρασκευή 1/3 (10:00 – 18:00),
Σάββατο 2/3 και Κυριακή 3/3 (10:00 – 15:00),
Δευτέρα 4/3 έως Τετάρτη 6/3 (10:00 – 18:00),
και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του ή μέχρι την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 60€, 70€, 150€(VIP), 200€ (VVIP)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 15€ ΜΟΝΟ την Πέμπτη 29/2 ή μέχρι την εξάντλησή τους. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης, θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected].