«Τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μαλέντε

Ο Γιόνας Μαλέντε

«Τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μαλέντε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:22 - 26.02.2024

Ο Γιόνας Μαλέντε κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του.

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν έως ότου ο Ολυμπιακός υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League. Σε αυτό το διάστημα ο Ρόμπι Κιν βρίσκεται εν αναμονή, περιμένοντας να επιστρέψει ένα βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Ο λόγος για τον 24χρονο εξτρέμ, Γιόνας Μαλέντε, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο παίκτης αντιμετώπισε ζήτημα στον τετρακέφαλο και ως εκ τούτου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν στην αρχή πως ο Μαλέντε θα απουσιάζει καιρό, εντούτοις τα πράγματα τελικά πήραν θετική τροπή για τον ίδιο.

Ο 24χρονος, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τη βελγική Μαλίν, υποβλήθηκε την Κυριακή σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, η οποία τελικά φάνηκε πως ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη. Ως εκ τούτου, εκείνος πλέον κάνει υπερπροσπάθεια για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεδομένα θα χάσει τους επόμενους δύο αγώνες του συλλόγου του, ενώ αμφίβολο είναι και αν θα καταφέρει να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού.

Ρόμπι Κιν: «Χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»
CONFERENCE LEAGUE

11:25 - 26.02.2024

Ρόμπι Κιν: «Χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά αναφέρθηκε στην κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Σε δεύτερο χρόνο, ο Νταν Μπίτον φαίνεται πως ξεπέρασε το ζήτημα στο γόνατο και ως εκ τούτου απείχε από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο χαφ από το Ισραήλ αναμένεται επιστρέψει στο επόμενο ματς της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι Τζάφα, για το κύπελλο της χώρας, με τον προπονητή του θέλει να τον εντάξει ξανά προκειμένου να πάρει λεπτά.