Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός - Κηφισιά

i

© Intime

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:02 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 25.02.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκες την Κυριακή (25/2), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντιθέτως, έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά το «Χ» κόντρα στην Κηφισιά. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. To «τριφύλλι» δεν πήρε το τρίποντο κόντρα στον σύλλογο των βορείων προαστίων και με αυτόν τον τρόπο έχασε έδαφος στο κυνήγι της κορυφής, στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την επικράτηση εναντίον της Λαμίας.

Αντιθέτως σημαντικά τρίποντα συλλέξαν ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Σε πρώτο χρόνο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ναι μεν έμεινε πίσω στο σκορ, εντούτοις τελικά πέτυχε ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο. Σε δεύτερο, οι Πειραιώτες τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρόλα αυτά πήραν τη νίκη στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το αποτέλεσμα στο Φάληρο ευνόησε τον Άρη, ο οποίος αύξησε τη διαφορά του ακόμα περισσότερο από την έκτη Λαμία. Οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν κόντρα στον Βόλο, του οποίου επικράτησε με 2-0 στο «Κλ. Βικελίδης». Όσο για τον σύλλογο της Μανγησίας, αυτός βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση και πολύ κοντά στην τελευταία Κηφισιάς.

Θυμίζουμε πως απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα. Από εκεί και έπειτα θα ακολουθήσουν τα playoffs, εκεί όπου τουλάχιστον πέντε ομάδες έχουν εξασφαλίσει θέση. Αστερίσκος η περίπτωση της Λαμίας, η οποία ναι μεν είναι έκτη, εντούτοις απέχει μόλις τέσσερεις βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League: